mandag den 9. januar 2017

Cardi på vej

Kreahjørnet er den sidste måned blevet overladt helt til sig selv og alle projekter har været på stand by - jeg blev nemlig for præcis en måned siden i dag mor til nummer to: en skøn lillebror Asmus, der sammen med sin storesøster har taget al tid og fokus (og søvn!).
Jeg satser på snarligt at få lidt tid til syslerne igen, så jeg fx kan færdiggøre denne cardigan, som jeg sidst i graviditeten begyndte at kreere til den stolte storesøster: Sikke det altså tager tid, når man selv designer og opfinder opskrift, fordi man hele tiden må revurdere, pille op og rehækle. Jeg kunne jo have nået at hækle to efter opskrift på den tid, det har taget indtil videre! Men jeg satser på, at jeg snart kan præsentere en færdig Thy-kreation og måske også en opskrift på kalorius. Og jeg har også masser af andre ideer og projekter på to-do-listen. ...Når mine arme altså bliver babyfri på et eller andet tidspunkt :)

2 kommentarer:

  1. Den ser smadder fin ud. Jeg håber, der kommer en opskrift. Jeg har noget tid nu gået og tænkt på at hækle en trøje...

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Anna! :) Du tror ikke, at dine ellers glødende strikkepinde vil blive for jaloux..?

      Slet