tirsdag den 9. juli 2013

Kreativ kuffert og akrylmalede møbler

Nu er jeg 4 dage inde i min tiltrængte ferie - og hvilken bedre måde at holde pause fra malerrullen (ja, vi er ved at fikse hytten op), end at blogge lidt om mine seneste projekter. Så hold på hat og monokel!

I min oprydning før projekt mal-og-flyt-rundt faldt det mig ind at bruge min gamle bestikkuffert til mindre malergrej og stencils - jeg synes selv, det er lidt fint not to mention crazy praktisk.


 Jeg er stor fan af Søstrene Grenes akrylmaling, der bare kan bruges til næsten ALT og fås i alverdens flotte farver. Jeg synes fx, de giver en lækker finish og er lette at arbejde med (og meget billigere end egentlig træmaling!!), når det kommer til en update af gamle møbler.
Se for eksempel mine vintage klapstole, der fik en gang akryl for nogle år siden og stadig er et skønt farvepust. Og den turkis kommode, som er en billig sag fra IKEA (RAST til 149 kroner), der også fik nye porcelænsknopper, som en del af sin forvandling....Nårh ja, og det gule, kufferten står på på billedet, ER den kommode, jeg fandt ved storskrald for nogle måneder siden. Den har fået en gang plain hvid træmaling, der er tonet med gul akrylfarve i farven "lemon". Den er ikke helt færdigmalet, så jeg venter lige lidt med at dele den rigtigt med jer.

2 kommentarer:

  1. Det er mægtigt pænt! Glæder mig til at se den gule kommode. Og jeg bliver nødt til at spørge: Skrider det fremad med dit hæklede sengetæppe-projekt? Glæder mig sådan til at se det :-)

    SvarSlet
  2. Tak Anna-ananas! SKØNT med en kommentar herinde :-) Det skrider ikke spor fremad med sengetæppet endnu - jeg er slet ikke kommet i gang med andet end planlægningen, og garnet ligger så fint her i stuen og kigger på mig. Jeg lider vist af DIY-projekt-ADHD... Jeg er blevet ganske distraheret af malerprojektet og omrokeringen af soveværelse og kontor herhjemme og af et andet hækleprojekt ud af genbrugsjersey. Dét lover jeg til gengæld at vise billeder af med det vuns!

    SvarSlet